ARK-kurs

Idag har Akademiska Ridklubben varit här på dagläger.
Det är ganska svårt ibland att ha kurs, om det är nya elever (vilket det ofta är). Jag vill så gärna att de ska förstå ”allt” på en gång!  Det går ju såklart inte. Jag tror i alla fall att alla har fått med sig någon sak att jobba med ”hemma” där de rider i vanliga fall. Det är verkligen en utmaning att ha nya elever och matcha dem med rätt häst (fast det brukar jag ha bra magkänsla för) och sedan hitta på en lämplig övning och förhoppningsvis ge en känsla för hur mitt system fungerar. Det har visat sig vara ganska stor skillnad mot vanlig ridskola! Jag tror att det är positivt, men det kan säkert också vara en smula frustrerande för den som inte är van att rida mer självständigt och ta egna beslut på hästryggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*