Ny vecka

Tiden räcker inte till! Veckorna bara rusar förbi. Känner ni igen er?
Det är mycket roliga saker att göra just nu och jag vill inte välja bort något. Jag har lite svårt att prioritera och så försöker jag göra ”allt”. Det mesta är roliga saker – Bonnie ska igång igen efter lite vila och Soya och Grodan tränar jag med inför att förhoppningsvis göra någon start till innan sommaren. Jag känner att jag skulle behöva tävla mycket mer för att verkligen kunna rida på banan, men jag hinner inte allt! På helgerna ska jag även hinna döma och hålla kurser, och att tävla är inte särskilt inkomstbringande om man ska vara ärlig. 😉

Den här helgen tränade jag i fredags på Wallstanäs. Jag red Soya för Mats Eriksson, vilket var jättekul. Hon skötte sig fint och han gillade henne. Titta på Instagram för lite korta klipp!

Lördag – söndag var det kurs med några av mina fasta elever, blandat privathäst och mina hästar. På söndag eftermiddag dömde jag MsvB på Överby och sedan hade jag en privatlektion när jag kom hem igen på kvällen. Det är lite lättsammare att hålla tempo när kvällarna är längre, helt klart.

Hur som helst är det såklart roligt att ”stressen” till stor del handlar om saker jag vill lägga tid på, och det är jättekul just nu med lite nya inackorderingar, lite fler träningar, roliga kurser etc. Det som är jobbigt är att jag fortfarande behöver fylla på med en ny lektionshäst, och det är svårt att finna tiden till att ens leta. Hör gärna av er med tips. Jag vill ha en lite större häst, kan vara något äldre om priset är ok, och i första hand en stabil häst mer åt ridskolehållet. Det är faktiskt lättare att hitta lite ”finare” och roligare hästar (enligt mina egna mått), men de brukar vara för svåra för en del ryttare och jag har redan flera hästar av den sorten. Roligt för ryttare som har kommit en bit, men passar inte ”alla”. Så springer ni på en schysst häst som kan passa får ni gärna maila mig.

Bonnie och Soya för någon vecka sedan. Det är redan mycket grönare ute nu, nu går det fort!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*