Gotland

Jag har semester i två veckor som jag brukar, men det blev en kortare tur till Gotland än normalt. Vi har påbörjat ett stort projekt med att renovera köket så jag började semestern med rätt tungt jobb… 😉 Några dagar är det dock nödvändigt med miljöombyte om man ska orka ta nya tag, och det har varit jätteskönt här. Jag har träffat lite vänner och bekanta, varit en vända i Visby och badat både i havet och i ett kalkbrott. Jag har vilat också, och skulle säkert behöva mer av den varan, men just i år känns det inte riktigt som om jag har ro till det av olika anledningar, så imorgon bär det av hemåt igen. Men det går ju faktiskt att ta tillvara sommaren hemma också! Hoppas att ni har en fin sommar, var ni än befinner er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*