Terminens sista vecka

Jag har haft väldigt mycket att göra och hinner inte blogga så mycket. Jag är knappt inomhus nu när det är så fint väder, utan dagarna går åt till hästarna och massa annat på gården. Det är lättare att jobba mer när solen skiner och det är mycket man (jag) vill hinna med såhär års! Lite trassel att styra upp också tyvärr, det återkommer jag till när jag har en bättre överblick.

Den här veckan är det terminsavslutning men det blir lite kurser två veckor till innan jag är ledig. Fundera gärna på vad ni har lärt er under terminen och om det är något särskilt ni tar med er. Ni får gärna komma med förslag inför nästa termin också. Jag har redan fått förslaget att träna på att rida med ett vinglas i handen utan att spilla, och dricka resten – men jag tar nog inte det på fullt allvar. 😉

Trevlig sommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*