Söndags-summering

Det här blev en ganska produktiv vecka faktiskt. Utan att jag har känt mig stressad! Dagarna är längre och energin börjar sakta återvända (men det får gärna bli varmare nu för hästarna vill ha mer bete i hagarna…).

Under veckan som gick har jag hunnit med två träningar, en med Grodan här hemma och en med Dolle på bortaplan. Båda var duktiga! Grodan fick en lugn helg nu som belöning, eftersom jag tror att hon har jobbat på lite hårdare / mer korrekt ett tag. Lika bra att förekomma än förekommas…

Vi har hunnit med en hel del städ och fix i stallet sista tiden och igår hjälpte min bror mig att piffa upp sadelkammaren lite så att köksdelen är lite snyggare. Det blev jättefint, det kommer ni se när ni kommer nästa gång! Jag skulle behöva byta ut micron också, men vill ogärna köpa en ny, så om någon har en ca 43 cm bred att avvara får ni gärna säga till.

Jag har hunnit städa ur växthuset inför ny säsong och alla rabatter runt huset har fått en första rensning (av ca 100 kommande…).

Dessutom har jag börjat ta tag i att måla möbler igen och först på tur blev två sängbord till ett av övernattningsrummen. Jag visar när de är helt klara.

Under veckan blev jag också intervjuad till en tidning, och idag har jag varit på mitt första domaruppdrag för i år. En snabb vända med bara 10 starter men ändå… Klasserna blir ju inte så stora nu när tävlandet är begränsat.

En ny häst är installerad i stallet också som ni såg i förra inlägget!

Jag har ingen kurs den här helgen men i eftermiddag blir det ett gäng privatlektioner, plus att jag ska rida lite själv. Nästa helg kör vi däremot en tvådagarskurs med yoga, det var ett tag sedan sist så det ska bli kul!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*