Vår på gården

Nu börjar det vända och en och annan blomma tittar fram! Jag har börjat plantera vårblommor, ta fram utemöbler och rensa i trädgården. Jag har till och med tvättat bilen, vilket inte händer alltför ofta…

I helgen har jag haft en tvådagarskurs med temat ”Rida rörelser” där vi har haft teori samt tre ridpass. Ska försöka planera fler liknande kurser när jag hittar en lucka. Det är ganska bra att verkligen gå igenom rörelserna i detalj innan det ska utföras. Alla hästar såg fina ut i helgen, så det var väldigt roligt!

Älskar ranunkel! Tror dock att det är dags att inse att den inte trivs något vidare inomhus, utan att de får hålla sig ute i kylan.

Tydligt vårtecken!

Vårfint vid stallet också!

Påskriset är på plats också. Jag tar dock in syrén istället för björk för jag orkar inte gå så långt… 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*