Fixar-vecka

I början av året är det alltid skönt att fixa iordning grejer tycker jag. Alla tider på året har ju i och för sig olika typer av uppgifter. I januari brukar jag kolla hästarnas tänder samt vaccinera alla. Detta ska vi göra på fredag. Jag har också gått igenom en del utrustning, stoppat om en sadel, bytt några bett etc.

Hästarna foderstater behöver ibland justeras extra på vårvintern då många tyvärr faller ur lite. Jag har även friserat alla och några ska klippas igen, eller faktiskt för första gången i vinter.

Jag har också sorterat täcken och tagit fram vintertäckena. Förra året behövdes de inte alls! Då hade jag regntäcken hela säsongen…

Med kylan som kom nu fick jag dessutom en viktig uppgift och det var att salta ridhuset, så det har vi gjort idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*