En mysig helg

Trots avsaknad av snö så har jag känt av en viss julstämning, men man får kämpa lite. Jag lyssnar på julmusik och tvingar Torbjörn att titta på julfilmer för stämningen skull. 😉

I helgen har vi haft vår årliga julgranshuggning. Det kom fler än väntat, och en del nya förfrågningar, vilket vi var lite förvånade över. Det visade sig att lokaltidningen hade fått nys om vårt ”evenemang”. Kul förstås, dock inget vi hade planerat för själva. Kanske en bra idé framöver ändå, för det var uppskattat och det är roligt när folk blir glada. Vi vill ju gärna dela med oss av vår gård, eller vad man ska säga.

Efter det hade jag några privatlektioner för inackorderingarna. Sedan blev det glöggmingel i ridhuset. Vi brukar ha någon form av ”samling” runt jul, men i år kändes inte inomhus som ett alternativ. Vi fick mingla bland bommar och hinderstöd istället, men bättre än inget!

På kvällen blev det julfilm vid brasan, ihop med katterna.

Idag har jag haft ett dagläger och hästarna har sett fina ut! En ny häst har flyttat in i helgen också. Inte min, utan en inackordering.

Ikväll bjöd vi över grannarna på glögg på trappen. Det blev faktiskt jättemysigt med lite lyktor och ljus! Det är väl i alla fall någon fördel med den här värmen just i år – det blir lättare att ses utomhus och anpassa sig efter situationen just nu.

Hoppas att ni har haft en bra helg!

Pumporna är inte så juliga kanske, men de är fortfarande fina sedan i höstas så jag vill inte slänga dem…

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*