Era bästa hästminnen – del två

Här kommer några fler inskickade hästminnen. Vinnaren presenteras imorgon. 😉

”Hej Suvi, följer din härliga blogg och har varit hos dig vid ett par tillfällen. Vill såklart inte missa chansen att vinna en privatlektion.  

Mitt bästa hästminne är inte en specifik händelse, utan en speciell häst som korsade min väg när jag behövde det som mest. Du vet sådär så det nästan känns som det var menat. Här är han, hästen som hjälpte mig tillbaks från utmattning och som alltid kommer ha en särskild plats i mitt hjärta. ❤️ ”
Anna (dock utan efternamn..?)

”Det här är nog mitt bästa hästminne, alla kategorier. Det här är från min första ridresa på island, en paus i en dal som heter Mararalur, Hästarnas dal, där vi satt och fikade i gräset med hästarna runt om. Efter fikat slöt jag ögonen och vände ansiktet mot solen, och efter en liten stund kände jag, något förvånad, hästens mule mot ansiktet. Bilden är oarrangerad, och tagen av en person som var med på resan, och verkligen en fånga-stunden-bild. 💕

Mina favorit-minnen från Wreta! Galopp-aha-upplevelse på Iffi – om man har samma vikt i båda stigbyglarna så bryter hästen inte av galoppen! Halvhalts-aha-upplevelse på Boromir – när det liksom gick upp för mig (eller trillade ner…?) vad en halvhalt faktiskt är. 😅Yoga- och ridkurs med dig och Helena och fantastiska ridpass på Fantasi! Och så klart Calle – han som gav mig den allra första känslan av vad det överhuvudtaget innebär att rida en häst i form! Plus, att Dela morot med Calle, superkul, han gick från sov till 110% vaken på en millisekund, nästan varje gång!”
Anna Barck

”Hej, här kommer mitt bästa rid/hästminne:
Det var när jag och Jurand (ridskolehäst på BRS) skulle iväg och tävla dressyrallsvenskan div3 i Täby. Övriga i laget var privathästar. Jag hade inte tävlat ute på länge och var nog mest nervös för lastningen  och allt runtomkring. Men Jurand som var en gammal hopphäst och hade tävlat mycket förut var rutinerad och skötte sig fantastisk. Vi kom tvåa individuellt med fina % och även tvåa med laget. Jurand ligger mig väldigt varmt om hjärtat, inte bara pga tävlingsresultat, utan för han är en så underbar individ. Aldrig träffat en häst som är så snäll och vill alltid göra sitt bästa ❤️”
Elina Söderberg

”Mitt bästa hästminne: när jag, 21 år, fick hem min alldeles egna häst, köpt för egna pengar. Jag glömmer aldrig hur han klev runt i sin nyhalmade box, hur noga jag stod och borstade, känslan att sadla och tränsa första gången ”hemma”, uteritten i skogen tillsammans med ett stort gäng från stallet den kalla och soliga vinterdagen. Lyckoruset den dagen kommer jag aldrig glömma. Han blev min bästa vän! Vi hade 6 år av väldigt mycket fina minnen, men den första dagen var så fantastisk och speciell. Oförglömligt.”
Sofie Eklund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*