Vad är ditt bästa häst-minne?

För att skaka lite liv i den här bloggen vill jag nu att ni som läser bidrar med ert bäst häst / rid-minne!

Det skulle kunna vara en bra tävlingsstart, en fantastisk uteritt, eller den första galoppfattningen ifall ni har så bra minne! Vad som helst egentligen, men jag vill ha en kort berättelse, och om möjligt en bild. Jag vill också få publicera detta i bloggen. För att motivera er lite så kommer en av er som bidrar vinna en privatlektion, på egen häst eller en av mina.

Jag vill ha ditt bästa ridminne senast 20 juli. Skriv inte i kommentarsfältet utan maila till info@ryttarutbildning.se

Ett av mina bästa minnen är när jag och Anea deltog i Lag-SM på Strömsholm. Men jag har massa fler som jag kan dela med mig av, men ni får börja! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*