Summering efter helgen

Jag trodde inte att jag skulle fixa den här helgen riktigt, men det gick ju hur bra som helst! Jag har haft kurs fre-sön med ridning och yoga. Kursen var överbokad med fem ryttare istället för fyra, och dessutom hade jag stallet (och matlagningen) själv. Fördelen med många deltagare är dock att jag kunde få en del hjälp med stallet, och även med disken, och då gick det ju faktiskt ganska lätt alltihopa. Jag hann dock bara vara med på ett av yogapassen, men bättre det än inget. Oftast är jag med både fredag och lördag på yogan, men ibland går inte det.

Det här var min och Helenas tolfte yogakurs ihop! Jag tror att vi har haft samma upplägg varje gång faktiskt, men det funkar bra så jag tycker inte att vi behöver ändra på det. På fredagen är det ett lättare ridpass följt av 1,5 timme yin-yoga (en lugn form av yoga som är avslappnande). På lördagen sitsträning på lina på fm. Efter lunch ett mer dynamiskt yogapass följt av ett ridpass. På söndagen är det en kort yoga före frukost och sedan ett sista ridpass och efter det avslutar vi med lunch. Igår blev det på Nut House, vilket var uppskattat. Jag själv hann med två privatlektioner också på eftermiddagen, så jag känner mig mer än nöjd med den här helgen. Hästarna har skött sig fint och det här gänget bokade direkt en ny kurs i november! 🙂

Det kommer en kurs till under hösten som är öppen för alla (detta var en privat bokning). Datum är inte bestämt ännu, men om man redan nu vet att man är intresserad kan det vara bra att anmäla intresse för det brukar bli fullbokat fort.

Det finns fortfarande plats kvar på en endagskurs med yoga på förmiddagen och ridning efter lunch. Det är fyra anmälda men det finns sex platser (två ridgrupper) så där går det fortfarande att boka in sig. 1600 kr inkl yoga, lunch och ridning.

Omdöme från en av deltagarna efter helgen:

”Tusen tack för en underbar helg! Faktiskt den bästa ridupplevelsen jag haft. Dario bidrog mycket till denna härliga känsla som infann sig i kroppen på sista lektionen…nästan som att bli kär!

Det är ett otroligt bra koncept med den kombinationen som ni byggt upp. Mycket bra instruktioner både för ridlektionerna och yogalektionerna. Miljön är fantastisk med så fint gjort kring maten, yogan och härligt att sitta och prata framför brasan.”

Jag gjorde en mycket uppskattad efterrätt på lördagen, nämligen en semmel-kladdkaka. Tyckte att det passade bra i februari. Här är en länk till receptet. Superlätt att göra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*