Vart tar helgen vägen?

Ibland känns det som om man jobbar mer på helgen än i veckorna… Den här helgen har varit fullspäckad som vanligt.

I fredags var jag hos Tinne (http://www.lovstastuteri.com/lovsta/ )och tittade på träningar. Det ingår ju i C-tränarutbildningen att titta på 24 träningar hos en B- eller A-tränare. Tinne har en väldigt mjuk och ödmjuk attityd som tränare, hon lämnar mycket eget ansvar på eleven (nu är ju de flesta eleverna också på en hög nivå!) och ett bra öga för detaljer. Väldigt trevlig att ”sitta bredvid” också för hon förklarar och svarar på frågor utan att man behöver känna sig i vägen.

Hade drop-in lektioner på både morgonen och kvällen den här fredagen. Snart är terminen slut och det finns inte fler drop-in-pass att boka, men snart lägger jag ut fler för vårterminen.

Igår hade jag dagläger i vanlig ordning, men glada och nöjda elever. Kurserna är roliga, eftersom det inte är bara ridning utan vi hinner även prata mycket under fikat och lunchen och det är intressant eftersom deltagarna ofta kommer från många olika ridskolor och har lite olika erfarenheter.

Spikmattan övertygar mig mer och mer – Iffi var lite spänd och tjafsig första passet, men efter att ha haft på spikmattan under lunchen så var hon en helt annan häst! (http://www.accuhorsemat.com/se/)

hurahmfungerar

På kvällen var vi över hos våra grannar varav den ena fyllde år. Nära till festen, det gillar jag, vi kunde gena över åkern dessutom eftersom det var fruset. 🙂

Idag har jag haft flera privatlektioner, samt granförsäljning och fika i sadelkammaren. Kändes lyckat, vi sålde ett gäng granar så det var kul. Tänkte att det kunde bli en bra tradition!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*