Höstens teori

Nu blir det en ändring här. Ingen teori nu på tisdag och det temat sparar jag till våren. Jag hittade en föreläsning på Brunmåla hästklinik som vi kan gå på, som förra året, och jag lyckade boka 10 platser. Tyvärr inte fler…! Men förhoppningsvis räcker de platserna. Jag står själv över ”i värsta fall”. Detta tillfälle är en tisdag.

Så tisdags-teori blir 23 oktober enligt bilden nedan:

Torsdagar blir 4 oktober 18.00 och 8 november 19.15 – alltså två olika tillfällen. Då blir det på samma tema, förebyggande friskvård för häst med visitering samt att jag visar en del stretch-övningar för häst. Det var några som missade det sist och det är viktigt att ha koll på tycker jag (och kan även vara bra att repetera) – så ni som inte kunde sist tycker jag ska försöka delta denna gång.

Måndagens datum är ej bestämt ännu men blir längre fram. Förhoppningsvis med Cindy som hjälper mig med sadlarna – hon kommer då att prata lite om inpassning av sadel (också viktigt för att förebygga problem) och visa praktiskt. Hon är även osteopat vilket gör att vi även kommer att kunna prata om hästens anatomi och förutsättningar för arbete. Återkommer med datum och rekommenderar att ni försöker komma – hon är väldigt kunnig!

Som vanligt kan ni gå på flera tillfällen. Maila mig vilka ni vill gå på så jag kan planera. Om ni vill delta på tisdagens teori är det tyvärr begränsat antal platser så boka snabbt.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*