Status Anea

Anea jobbar duktigt på som lektionshäst just nu. Det går faktiskt lite bättre än förväntat. Hon är kanske inte lika spänstig längre och har tappat en del muskler, så hon är kantigare över rumpan t.ex, men det är ju bara att acceptera det nu. Hon kommer sannolikt inte bli snyggare efter att ha fått ett föl… 😉 I varje fall fyller hon just nu en bra funktion som lektionshäst och läromästare. Igår var hon med på kurs och eleven fick prova att samla mot passage och gjorde också några riktigt fina byten. Det är väldigt kul att se att hon kan lära saker vidare när man har lagt så mycket jobb på henne i flera år!

Nu hoppas jag verkligen att fölet är kvar i magen. Det är ganska svårt att tro eftersom man inte ser ett dugg utanpå ännu, och ingen förändring i Aneas beteende heller. Men jag får ju utgå ifrån att det finns något där. Den 10 sept ska hon in för en sista koll som jag gör innan 90 dygn – det är då man betalar resterande summa så det är ju bra att veta innan det att allt ser okej ut. Håll tummarna för att det går bra med allt!
Det här känns som evigheter sedan…

Etiketter:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*