Om du vill rida mer

En av mina inackorderingar har inte längre tid med häst på heltid och har bett mig dela detta inlägg – ifall någon vill rida mer. Naturligtvis går det att boka in lektioner och göra ett upplägg ihop med mig i så fall!

Söker nu en halvfodervärd eller fodervärd till min fina häst då tiden inte riktigt räcker till. Pokerface är en Oldenburgare på 9 år och är 173 cm i mankhöjd. E. Loredes-Amiral. Super snäll men ingen nybörjarhäst. . Ligger efter utbildningsmässigt men kan säkert komma långt med rätt ryttare. Är i dagsläget på LB/LA nivå. Söker en duktig ryttare som vill träna och tävla i dressyr och utvecklas tillsammans. Endast intresserad av ett långsiktigt samarbete. Står på fullservice anläggning i dagsläget och ser gärna att han står kvar där men är även öppen för andra förslag. Vid intresse maila gärna sarah.hedengren@hotmail.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*