Helgreferat

I fredags var jag i Globen och tittade på clinicen med Kyra samt dressyrryttarnas öppna framridning. Kyra är alltid så givande och rolig att lyssna på!

På lördagen hade jag ett dagläger för SEB, det flöt på bra förutom att vår ström slutade fungera mitt i min lunch-tillagning. Det löste sig hyfsat till slut dock. Ibland får man improvisera!
I lördags åkte även Quickan hem på ”jullov”, hon behöver en paus nu så hon får smälta den nya informationen och vila kroppen. Istället kom hennes halvsyster Soya, ett sto efter Skovens Rafael. Soya är född -09 så hon ska nu börja ridas in här under en tid, och sedan kommer förmodligen Quickan tillbaka. De är hemskt lika, men Soya är lite större.


Igår var jag och Anna i Globen igen, på hoppningen och dressyren. Dressyren höll bättre kvalitet i år än förra året, både ridmässigt och musik/koreografi tyckte jag. Dock besviken på att Isabell Werth fick så höga poäng för hennes häst såg lång ut bak och hängde i frambenen och det var inte alls som jag hade väntat mig. Patrick Kittel vann med ett riktigt bra program och Tinne kom tvåa. Jag tyckte dock att Tinnes häst var finare och borde ha förtjänat en första plats!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*