Mycket bra måndag – mindre bra tisdag

Gårdagen var en bra jobb-dag, med bra ridning och fina lektionshästar. Det var flera ryttare som fick till grejer som vi har kämpat med ett tag, och det är roligt när man ser resultat av ansträngningarna! Jag var också väldigt nöjd med att ha med både Grodan och Anea på lektion, och att se att båda är bra och tydliga när man gör rätt. Anea börjar verkligen bli en läromästare nu!

Idag var det väl en mindre bra dag kan man säga. Jag är helt slut i huvudet efter att ha suttit i bilen hela dagen. Från dagens FB / Instagram:

”Om måndagen var bra så är tisdagen något sämre. Jag har valt att lämna tillbaka den här superfina hästen (Daisy) pga av att hon är för pigg och känslig för att platsa i en verksamhet. Vanligtvis är jag envisheten själv när det kommer till hästar men ibland får man ta beslut med hjärnan istället för hjärtat.  Jag kommer få byta mot en annan häst men än så länge fanns det inget som matchade mina önskemål.
Jag och Maria har lämnat av henne idag i Värmland. Körde fel ca 30 min på ditvägen och insåg att jag nätt och jämnt skulle hinna hem till lektionerna. Vi låg dock bra i fas – ett tag – ända tills det blev tvärstopp i trafiken i Örebro. En olycka med 12 bilar inblandade… Men jag har valt att istället för att hetsa upp mig över detta så är jag tacksam att vi inte var fem minuter tidigare för då hade vi varit mitt i olyckan. Å andra sidan – hade vi inte kört fel i morse hade vi passerat här innan krocken. Det finns många OM här i livet! Så kära elever – vi får se om vi ses ikväll. Annars får ni instruera varandra…”

Inser att det i och för sig låter som om jag tror att vi inte skulle komma hem alls.. lite väl dramatiskt kanske! Men tyvärr hann vi inte hem till första lektionen utan den gruppen fick rida själv. 🙁 Det kan ju dock vara nyttigt ibland, det med.
Suvi Räsänens foto.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*