Mot nya mål

Lördagen har jag tillbringat på Strömsholm. Jag har blivit antagen som MsvB-domaraspirant, vilket jag ser som ett stort förtroende! Det känns roligt att få gå vidare som domare, trots att jag faktiskt inte har dömt så länge. Men det blir ju helt klart mer givande och intressant att höja sin nivå, tycker jag.

Idag har vi haft teori på förmiddagen och eftermiddagen har vi tillbringat i ridhuset med att titta på olika ekipage och bedöma gångarter, rörelser, samt slutligen ett MsvB-program i sin helhet.

Nu kommer det här inte ske över en natt, utan det kan ta ca 2 år att (förhoppningsvis) bli godkänd. Innan dess ska vi hinna träffas några gånger till, samt både skuggdöma och bisitta. Hur jag nu ska hinna det, samt döma ”på riktigt” och tävla själv, det vete 17. Men nu får jag lösa det på något sätt. Målet är ändå att få gå vidare ännu högre på lång sikt. Jag tänkte att jag kunde ha som plan att döma ännu högre klasser sedan när jag inte orkar rida så mycket längre.. 😉 Gäller att alltid ha en plan B i bakfickan! Dessutom är det givetvis alltid roligt att bli bättre på saker.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*