Helg-känsla

Så nöjd med mitt beslut att smita iväg mitt i veckan, det kändes som en extra helg. Tur med vädret också! Igår blev det grillning och bastu, följt av ett dopp. Hyfsat kallt, men skönt efter bastun! Det är sällan jag har haft chans att bada i hav eller sjö direkt efter, trots mitt ursprung. 😉

I morse var det riktigt fint så det blev frukost ute, och en stund i en solstol. Tänkte att jag kunde prova att doppa mig igen, men gav upp halvvägs. Snubblade dock på en sten på väg tillbaka in, så jag doppade mig ändå, högst ofrivilligt dock! Har varit på ett så himla fint ställe, och bara att vara borta en natt och byta miljö lite gör skillnad tycker jag. Har ju trots allt jobbat igår fm, och ska ha lektioner ikväll, och ändå känns det som om man har varit ordentligt ledig. Jag är ganska lättlurad när det gäller den biten!
Härlig frukost-utsikt! Vet att jag har ”allt” här, men saknar närheten till vatten… Det är något speciellt med det.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*