Hårdträning

Jag startade dagen med träning av tre hästar och var klar före 10.00! Nina var snäll och kom hit och hjälpte mig direkt på morgonen. Det blev inte jättelånga pass per häst utan vi körde lite snabbt och effektivt idag.

Anea fick damma av framförallt serier och saxen idag. Vi red igenom hela Int1 som avslutning, och det var bra för jag red visst fel två gånger… Det är lite rostigt. Nina tyckte dock att Anea var finare än någonsin. Det var ju bra, för jag har haft en hel del saker som jag har krånglat med, men det kanske ändå har gjort någon nytta. Tror att jag börjar känna mer och mer saker nu, och då blir jag också mer kritisk.

Grodan fick massor av lovord. Nina verkar uppriktigt förtjust i henne och tror att det finns massa gång i henne, med mer styrka och träning, givetvis. Vi gjorde lite öppnor och provade även att byta – och det kommer nog inte bli så svårt (törs man säga det?). Båda bytena var på hjälpen, det ena rent och det andra efter bak, men det var andra gången vi provade… Hon travar mycket bättre nu, så jag tror också att hon kan bli riktigt fin!

Zigge var också duktig. Provade lite byten även här. På hjälpen men efter bak. Inte så stor panik över det än, har knappt provat på honom heller. Det har varit mycket jobb med annat, och tidigare har ju galoppen inte ens ”hängt ihop”. Vi får väl se vad det kan bli av honom, jag jobbar på. Var väldigt nöjd igår också över att jag kunde skritta ut ensam efteråt. Det kanske inte låter som en stor sak, men det är ett framsteg faktiskt. Han kan ju vara väldigt tittig och vilja vända eller bli istadig, men det verkar gå att få honom med sig mer och mer ju mer han litar på mig. 🙂
Lisas Hästfoto

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*