Förbaskade förkylning

Det är verkligen toppen att vara ledig så man samlar ny energi… Har ju drabbats av s.k. ”semester-förkylning” – rejält! Eftersom planen var att tävla två hästar i helgen så har jag såklart ridit lite ändå, och tänkte att det nog inte är någon fara, men ack så jag bedrog mig. Högst sannolikt måste jag stryka mig från Strömsholm på fredag, och det tar emot… Det är en rolig tävling att åka på, men samtidigt är det långt, och inte en plats jag vill ”visa upp mig” på när jag inte har tränat ordentligt innan eller har rätt förutsättningar. Jättetråkigt!

Däremot hoppas jag fortfarande på att Zigge kan åka till Lotteräng på söndag. Det är nära, ett program jag kan ”jogga runt” och jag tycker inte Zigge är så fysiskt jobbig att rida heller. Jag vill också väldigt gärna se om det ens går att tävla med honom, och då är det en bra plats att börja på tycker jag.

Jag skulle verkligen behöva hjälp med Zigge på söndag, törs inte åka själv med honom. Är det någon som kan offra sin söndag morgon? Behöver lasta ca 07.30.

Framridning förra året till Int1 på Strömsholm.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*