Lucka 11

Lucka nummer 11:
Vad är din dröm som du tror är omöjlig att uppnå?

Det är ju egentligen dumt att tänka att en dröm är omöjlig att uppnå – eftersom man då redan har ”bestämt sig” för att det inte kommer gå. Men visst, om man drömmer om att åka till månen kanske det kan bli svårt att genomföra.

Men okej, jag kan säga att rida GP är en dröm, men inte ett mål. Att starta St Georges var ett ”dröm-mål” som jag verkligen har kämpat för, och det var det högsta målet jag vågade tänka mig eftersom jag satte det redan på den tiden när jag fortfarande red runt på travare. Det kändes med andra ord snudd på omöjligt. Nu när jag har gjort det är det klart att det vore roligt att komma ännu längre. Jag tänker dock inte att det är ett ”riktigt mål” utan just en dröm, helt enkelt av anledningen att mina (ekonomiska) resurser är begränsade. Samtidigt känns det tråkigt att se det som en omöjlighet. Jag menar, om man skulle bygga ett hus så är all ridning man gjort fram till nu väldigt många våningar. De våningar som är kvar för att nå högst upp är ju mycket färre – men känns ändå svårare att komma upp till. Helt enkelt för att det krävs en riktigt bra häst. Men jag tror absolut att jag själv besitter förmågan att ta mig dit om jag hade rätt häst, så man kanske inte ska se det som en totalt omöjlig dröm trots allt. Att äga en egen gård var ju också en dröm som jag sett som helt orimlig – men den har jag ju uppfyllt så man ska aldrig säga aldrig.

Just nu känner jag dock att jag är i ett läge där jag faktiskt tänker låta bli att sätta upp så mycket nya, storslagna mål. Jag har jobbat så hårt så länge och vet inte riktigt vad nästa steg skulle kunna vara. Jag tänker faktiskt inte aktivt kämpa mot något just nu, utan vänta lite och se vad som händer för en gångs skull. Jag har aldrig känt så förut och det gör mig lite vilsen, men samtidigt tror jag det är nödvändigt. Därför får ”målet” att rida GP stanna just vid en dröm (just nu).

Kom tillbaka senare ikväll, ska lägga upp lite bilder från helgens kurs!

dsc_5260

Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*