Uppladdning inför helgkurs

SÅ skönt med en helt ledig förmiddag innan min kurs drar igång efter lunch. Det blir en tvådagarskurs i helgen med övernattning. Igår red jag ett helt gäng med hästar, så idag tänkte jag vara ”rid-ledig”.

Hann inte svara på gårdagens lucka eftersom jag åkte direkt efter jobbet till en kompis på kvällen, så jag tänkte göra det nu:

Lucka nummer 9:
Vilken plats på jorden skulle du vilja resa till när du blundar och drömmer dig bort?
Det finns två platser jag verkligen skulle vilja åka till. Det ena är Nya Zeeland (men det känns inte rimligt när man max kan ta ledigt en vecka). Det andra är Gardasjön, som jag har fått för mig att jag vill till. Det verkar så himla vackert! Skulle dock vara nöjd med i stort sett vad som helst, med tanke på att jag inte varit utomlands på X antal år. Tröstar mig med att jag känner mig som en miljöhjälte eftersom jag låter bli att flyga… Men någon resa skulle faktiskt vara på sin plats snart. Tänker ofta att ”nästa år SKA jag”, men det blir inte av. Särskilt inte med tanke på att jag gift mig med en person som avskyr semestrar. (Ja, det är sant.)

Lucka nummer 10:
Vilken är den mest glammiga kväll i ditt liv?
Har insett att den här kalendern får mig att svara på frågor som gör att jag framstår som tråkig, präktig och ganska ointressant. Här t.ex. känner jag att jag har ingen aning, och jag vill ogärna svara ”skolbalen i 9:an”, haha! Inte ens mitt bröllop faller under kategorin ”glammigt”. Får nog passa på den här frågan helt enkelt, jag är nog inte särskilt glammig. (Allt beror väl på vad man lägger in för betydelse av ordet dock!)

Vi hörs nog imorgon kväll igen efter avslutad kurs. Trevlig helg!

dsc_6660

Blev väldigt glad över att det var vitt utanför fönstret när jag vaknade, kan inte snön bara ligga kvar nu?

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*