Fårklippning

Tydligen tycker min man att vi ska klippa fåren själva nu. I och för sig rätt onödigt att betala någon annan att göra det. Det blev kanske inte riktigt lika snyggt, men två av dem är klippta nu. Jag började så bra på den ena och tyckte det var rätt kul (det är lite som om man ”skalar” fåren, inte som att klippa häst). Det var dock bara kul en kort stund för sedan klippte jag mig i fingret, eller snarare högg mig i fingret. Jäkligt klantigt. Torbjörn fick klippa klart själv och jag gick hem och gjorde mat istället…
14479763_10155368697763636_2401038977360301316_nDen här stod som ett ljus, men man ska nog inte förvänta sig att alla kommer vara lika lydiga! När proffsen klipper välter man dem på rygg så de blir ”paralyserade” men vi har inte riktigt vare sig lust med det, eller rätta snitsen.

1 svar på ”Fårklippning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*