Onsdag

Onsdag är min favoritdag när jag brukar rida mycket. Idag känns det inte alls så kul att ha sju hästar på ”listan” för jag är förkyld. Den listan får jag nog korta ner lite och verkligen effektivisera… Tog i alla fall lite sovmorgon och känner mig en smula bättre, men är stressad över att jag har kurs fre-sön och behöver vara på topp då, samt innan dess handla mat till hela helgen och städa (nästan) hela huset. Jag älskar att driva eget till 90%. 10% är skitjobbigt – speciellt när man är sjuk. Nu är jag inte döende eller så, utan bara lite gnällig för att jag mentalt vill göra massor som jag fysiskt inte borde eller orkar. Men att klaga lite över en lätt förkylning när andra har värre problem känns ju egentligen ganska lågt.

Dock lyckades detta sammanfalla med en riktig ”toppen-dag” igår när både bil och släp kraschade samma dag. Har tack och lov beställt ett nytt släp, men det kommer i oktober, och jag åker ju nästan varje vecka. Får se hur det blir med träning och tävling närmsta framtiden… Dessutom krånglar det med en faktura som jag fått felaktigt, samt att ett visst (stort) företag i Sthlm har sålt en sadel åt mig men inte betalat ut pengarna. Om det inte blir ordning på det snart kommer jag lägga ut det med stora bokstäver på FB,  något som jag egentligen är helt emot, men efter två samtal och tre mail tycker jag att det räcker. Blir väl tvungen att åka dit – något jag egentligen inte orkar eller har tid med.

Nu på morgonen ska Ellinor i varje fall hjälpa mig att kolla sadlar på några hästar. Hon utbildar sig just nu till sadelprovare och jag hoppas verkligen att hon startar eget av stora mått (ingen press!) när hon är klar, då jag tycker att det behövs mer konkurrens inom den branschen i det här området.

Så, nu har jag gnällt färdigt och ska ut och jobba!

 

Etiketter:

Ett svar

  1. Alla har rätt att gnälla ibland och du gör det snyggt! Finns så många som bara spyr ut sin galla över allt och alla och då ledsnar jag. Men livet är inte bara på topp och det är viktigt att det också får komma fram, fast som sagt på ett snyggt sätt!
    /Monica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*