Tre dagar kvar…

… till semestern. Och det går bra med ”listan”. Idag ska jag måla klart, men övriga punkter är under kontroll. Liten avstämning av schemat för hästarna idag bara med min stalltjej, så hoppas jag att jag kan lämna det här utan större oro sedan. Det är så himla mycket att hålla reda på!

Igår tog jag en lite lugnare dag och red på förmiddagen. På eftermiddagen hann jag med lite ärenden till Hööks bl.a. Köpte faktiskt ett par ridbyxor där, vilket jag aldrig gjort förut. Är väldigt trogen mina Pikeur, för jag vet att de passar och håller. Nu var det dock 30% på 650 kr på Hööks ridbyxor, så värt att prova. Dessutom föll jag för en turkos-grön färg som jag gillar. Nu återstår att se om de håller kvalitetsmässigt. De hade i alla fall bra passform.

Efter det blev det bio på kvällen med två kompisar. Såg filmen ”Livet efter dig” (boken var väldigt bra), och den var både rolig och sorglig. Egentligen en romantisk och ganska tramsig film, men jag gillade boken så pass att jag hade behållning av filmen också. I slutet grät halva biosalongen – några så det hördes lång väg – det har jag aldrig varit med om förut… 🙂

Tävlingen på lördag blev inställd, så jag behövde inte fundera mer över den. ”Tur” att jag inte hade hunnit stryka mig, för då kanske jag inte hade fått tillbaka pengarna? Nu betalas det tillbaka! Bra för mig, men tråkigt för alla andra!
DSC_4477Vi tar en viloperiod nu!

Etiketter:

2 svar

  1. Jag har gillat Hööks ridbyxor och haft sådana i flera år (deras CRW Exclusive) men efter att jag börjat köpa Pikeur har jag svårt att ha något annat…

  2. Jag vet, det är ju så. Varje gång jag provat ett annat märke har jag blivit besviken (ofta på hållbarheten). Får väl utvärdera dessa efter ett tag och se. De var i alla fall sköna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*