Spännande kür!!

Här är ett smakprov på nya kür-musiken till Totilas och Mathias Rath.
http://www.matthias-rath.de/de/aktuell/details/datum/2011/06/15/totilas-neue-kuer-musik-von-weltbekanntem-dj-und-produzenten-paul-van-dyk.html

Musiken är komponerad av Paul van Dyke, en DJ från Tyskland som är riktigt, riktigt bra! Det här kanske inte är den typen av musik han är känd för, utan snarare trance så det gjorde mig väldigt nyfiken – det här är helt annat, men mycket mäktigt! Paul van Dyke har varit en slags ”idol” (om man kan ha en DJ som idol?), har dansat till mycket av hans musik i yngre år.. 😉

Citat Mathias Rath: ”Mir lief eine Gänsehaut über den Rücken, als ich die Musik das erste Mal gehört habe”, erklärt Matthias Rath. Min tyska är inte så bra längre men jag tolkar det som att han får gåshus av musiken och jag håller med, tänk er detta ihop med en av världens finaste hästar. Vore häftigt att se i verkligheten..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*