Jobb in i det sista…

I natt åker vi till Gotland, äntligen!! Ska åka om tre timmar. Vilken dag, puh!
Gick upp 06.00 för att titta till hästarna som sov ute första natten inatt. Trodde att jag kunde gå ut i vilka kläder som helst för att jag bor på landet, men mötte tre grannar på morgonpromenad, fasen. Inte för att det kanske spelar så stor roll men jag kom verkligen direkt ur sängen kändes det som!

Frukost, svara på mail osv. Vattna blommorna så de överlever. Sedan har vi ägnat några timmar åt att skotta, sladda, vattna och jämna till sanden i ridhuset. Tog till och med bort en del för jag tyckte det var för djupt och jag är livrädd för senskador. Jag hoppas det blir ordning på det med lite spån på, men det är nervöst att göra ridhusbotten själv! Man kan ju inte heller tro att det blir perfekt direkt, den måste ju ”sätta sig”.

Tog in alla hästar på em så att de skulle få lite vila från värmen och få mer flugspray osv på sig. Ska snart släppa ut dem igen och hinna mocka innan vi drar. Har ridit en stund på Maritza och longerat Anea. Hann även lasera sista tre boxfronterna idag (tack Maria för att du köpte med dig färg på vägen!!).

Momsrapporten skulle skickas in också så att det är klart innan semestern, och så har jag städat halva huset fast jätteslarvigt (såg ut som ett grustag). Nu gick jag in en stund för att hänga på låset för att anmäla Nogge till en tävling i augusti (det är mycket att hålla i huvudet nu!).

Känner mig smått sinnessjuk nu och dan är inte ens slut, men i morgon kan jag sova hur länge jag vill!!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*