Tävlingsplanering

Min tävlingsplanering sprack lite, för jag missade att anmäla mig till Dressage Club i maj som jag hade tänkt! Irriterande. Tanken var att rida MsvB på Harry 1 maj i Vallentuna (om jag nu kommer med där – den har inte öppnat) och sedan på Dressage Club två veckor senare. Nu måste jag leta efter ett annat lämpligt datum. Jag tänkte att jag startar honom två gånger till före sommaren, och hoppas att det räcker för nästa kval. Fixar vi det så tränar jag vidare tills vi kan gå ut i MsvA i så fall.

Anea ska gå St Georges några gånger till, och innan sommaren 1-2 Int1. Det kryllar dock inte av tävlingstillfällen som på LB-nivå, tyvärr! Sedan rider jag de två programmen under hösten och försöker bli bättre på det tekniska och att kunna RIDA på banan! Efter det vet jag inte mer vad vi har för planer? Jag tror nämligen att det blir svårt att rida högre klasser än så ihop med henne…
Om möjligheten finns, och Lejondal skickar ett lag i år igen, så vill jag nog delta i Lag-SM en gång till också. Hoppas det!
DSC_7823Bild från framridningen förra året på Lag-SM

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*