Årets mål

Jag har inte så ”mycket” mål i år. Jag tycker att jag har jobbat på ganska mycket sista åren, så i år känns det viktigaste målet som att ta det lite lugnare och inte stressa. Att komma ”ifatt” lite från förra året, som jag tyckte var rätt tungt. Men vi får se om jag klarar det, för det är lätt att vilja framåt hela tiden. Men i år är största målet att må bra, försöka äta bättre och orka träna någon gång ibland (om det så bara är några sit-ups!).

När det gäller gården, så måste stallet målas i sommar. Det hoppas jag att vi hinner. Förhoppningsvis blir den här sommaren inte lika regnig som förra året! Annars är det mest småsaker jag vill fixa till och organisera lite bättre.

Företaget ska kännas stabilt, och jag vill gärna sälja för samma summa som de sista två åren, men helst hålla nere kostnaderna lite… Större vinst med andra ord. Jag ska ha fler luckor i mitt schema och inte planera för långt fram, för jag behöver lite mer flexibilitet.

Ridningen hemma ska vara mer fokuserad och konsekvent. Jag måste rida utan stigbyglar oftare, korta tyglarna och få ner höger axel. Jag ska filma oftare! När det gäller tävling så törs jag inte sätta för höga mål, men jag hoppas kunna fortsätta med samma flyt som förra året. Anea ska gå St Georges fortsatt stadigt, och Int1. Första starten fick vi 61%, så nästa steg (och kvalprocent) är 62. Men ”dröm-målet” är 65% i Int1, dock oklart om jag fixar det i år. Hon ska bli starkare, mer eftergiven och vi ska fortsätta jobba med passage, förhoppningsvis kunna göra någon slags piaff, och byta hyfsat i varje.
Harry hoppas jag ska kvala till MsvA, dvs göra minst två starter i MsvB på 62%. Det borde vi fixa, kan man tycka, men man vet ju aldrig. Vi känner ju inte varandra så väl än.
DSC_7652

 

 

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*