Dagens projekt

Idag har jag jobbat hemma, främst med att måla fönster till ridhuset. Vi har fått tag i begagnade fönster för 200 kr/st, värsta kapet, men det innebär ju en hel del jobb med att skrapa färg, kitta om en del och måla. Blir inte så snyggt på nära håll men det är väl ingen som ska glo på fönstrena så mycket får man hoppas.. Har nu målat 11 stycken och har 11 kvar. Låter inte så mycket men det tar sina timmar.

Ridhuset har nu fått ljusinsläpp så nu är det ytterpanel, fönster och dörrar kvar. Och botten och sarg osv… Förmodligen får vi göra saker och ting i lite ”fel ordning” för att få det ridbart i tid.
Några bilder från stallet också, två boxrader är klara (bara två boxar kvar som kommer ligga lite vid sidan av). Krubbor på plats samt några vattenkoppar.
Boxarna ska målas på något vis, jag funderar på att betsa mörkt, men det kanske blir FÖR mörkt då? Om ni har förslag får ni gärna framföra dem.

Jag har även visat stallet för en av mina första inackorderingar idag! Två klara. Jag har inte tänkt annonsera förrän lite mer är färdigt, men om det är någon som är intresserad så är ni välkomna att höra av er redan nu.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*