2 januari

Hade hoppats på att kunna rivstarta året med ny energi, men det kommer få vänta ett tag till. Jag orkar fortfarande inte jobba som vanligt, och börjar känna lite stress över att Anea bara har blivit promenerad, longerad och tömkörd mer än en vecka. Det är väl en sak om vi hade trimmat hårt in i det sista, men hon hade ju redan trappat ner lite före jul. Hoppas jag inte måste börja om alltför mycket sedan när det ska ridas igen.

Det är tur att hästarna har stora hagar så att de i alla fall har möjlighet att röra på sig lite som de vill!

Jag hade tänkt släppa ut i morse, men var helt död, så min kära man fick hjälpa till. Tur att jag har honom. Och tur att jag har snälla inackorderingar och elever som hjälper till! <3  Jag måste i alla fall gå ner nu på eftermiddagen och longera lite. Mår lite bättre nu när jag fick ligga kvar i sängen. Till typ 12! Det är ju helt overkligt. Känns lite som om jag börjar få liggsår och muskelförtvining snart av all tid i soffan och sängen…
DSC_1104Den här korgen fick jag av min bror i julklapp (men med godis, kaffe och bubbel i). Passade utmärkt att klä med mossa och sätta blommor i. Hade nog kunnat tänka mig att bli florist om jag inte hade haft annat för mig!

 

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*