Allt som ska fixas…

Idag har jag fått lägga en hel del tid på att klura ut det här med tilläggsregistreringen av hästar köpta från utlandet. Tyvärr har jag tre (Harry, Affe och Fantasi), så det lär ju dessutom kosta en slant. Nu har jag i alla fall skrivit ut blanketter, kopierat köpekontrakten och kopierat passen. Jag hoppas nu att det fungerar att tävla på passkopiorna så inte det blir krångel… För man ska nog inte hoppas på att få tillbaka passen innan tävlingssäsongen drar igång.

Dessutom har jag försökt ordna licens till Harry ifall han nu känns tävlingsbar till våren. Och då måste man skicka passkopior även till Ridsportförbundet för att han inte är registrerad. Jag törs inte vänta tills han är registrerad, för då kanske jag missar någon tävling. Vilket krångel, massa extra pappersarbete och dessutom extra utlägg som jag anser är helt onödiga.

Skönt i alla fall att ha påbörjat detta nu. Och jag fick tag i en ID-kontrollant till på fredag (när jag hade tänkt vara helt ledig såklart…) – men det är lika bra att få det här gjort.

Idag ska jag dessutom få hjälp att kolla över Aneas sadel för att se om den ska stoppas om. Lika bra att ta itu med sådant här nu när det är lågsäsong. Jag får väl rida barbacka om han tar sadeln med sig… Synd att jag även använder den på lektioner, men det får lösa sig i så fall.

Annars har jag nog bara tänkt skritta ut Harry och Anea idag, eftersom båda gick med på helgens kurs och jag tror de behöver lite miljöombyte.DSC_0865Lena och Anea på helgens kurs.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*