Bra tisdag

En bra tisdag med två privatlektioner, lite ridning (Calle, Fantasi, Zalmiac och Anea) samt en kvällslektion och ett teoripass.

På kvällens lektion jobbade vi med öppna på halva långsidan, därefter in på en kort diagonal (så att man byter varv), spegelvänt tillbaka på kort diagonal och sluta på andra långsidan. Väldigt bra övning för att man måste växla mellan att böja och rida på rak linje = få kontroll på bogarna. På diagonalen kan man även passa på att rida i ett friskare tempo. Kommer nog återkomma till den här övningen!

Sista passet hade rid-teori istället för ridning. Även om vi (som vanligt) gled iväg så finns det uppenbarligen mycket att prata om kring ridningen, och det är väldigt bra även för mig att lyssna på hur ni upplever er ridning och vad ni har för mål. Ska se om jag kan formulera ett vettigt inlägg som återkopplar lite till en del av det vi har pratat om.

Nu är det dock sov-dags!
IMG_9202Tänk vad mycket tid och energi vi lägger på dessa djur, och att vi aldrig tröttnar (okej, vissa dagar kanske man vill kasta in handduken och samla frimärken, men ändå ger man ju inte upp.) Hur förklarar man den här besattheten egentligen? Bara att prata om hästar kan man ägna timmar åt!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*