En lugn måndag

IMG_9248Nu har jag mer hjälp i stallet igen, vilket nästan gör mig förvirrad eftersom jag har jobbat rätt mycket sista veckorna. Känner mig nästan lite överflödig när jag knappt behöver mocka… Men, får passa på att njuta av det nu – vem vet hur länge det varar? Får försöka hinna komma ikapp med lite saker, och kanske ägna lite tid åt något annat än stallet också för den delen!

Idag t.ex. har jag varit hos kiropraktorn, och jag känner mig nu något mer avslappnad. Hoppas det känns skillnad på hästryggen också! Anea känns i alla fall bättre efter massagen i lördags. Idag var hon mer ”mellan hjälperna” och inte lika svår att ”rida loss”. Nu kunde jag koncentrera mig lite mer på detaljerna. Är dock en smula nervös inför morgondagen då jag ska iväg på programträning. Har tänkt rida igenom Intermediere1 för första gången, och det kan ju i princip gå hur som helst. Men det är skönt att få en bedömning på det innan man åker ut på en riktig tävling!

Nu är det dags för ett extra lager kläder och sedan lektioner. Kvällarna och morgnarna är så kalla nu – så himla stor skillnad på dag och natt just nu!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*