En dag att komma ikapp

Ledig dag! Har bara varit hemma och fixat med småsaker jag låg efter med, som städning och gräsklippning, och så har jag spacklat i sovrummet. Vi plockade upp all potatis också, och jag skördade det sista av min mangold. För att vara nybörjare så har det gått ganska bra med våra odlingar måste jag säga. Antagligen var det lite tur att det regnade så mycket i sommar trots allt…

Så himla skönt med en dag när man hinner komma ifatt med lite saker, men utan att stressa. Dagen har känts riktigt lång. Är duktigt trött, för det blev en ganska sen kväll igår. Träffade mina gymnasiekompisar på middag och vin i stan. Har inte skrattat så mycket på länge, det var verkligen en energi-injektion! (Mentalt då, är som sagt TRÖTT idag!)

Ikväll är det Torbjörns tur att roa sig, så jag är ensam hemma. Lite ovant måste jag säga. Upptäcker att jag blir uttråkad på en gång. Är inte van att inte ha händerna fulla eller sällskap. Ska snart gå ner och fodra, och sedan tror jag att jag ska läsa lite. Tycker inte ens om att titta på en film själv, det känns meningslöst. Konstigt, för man sitter ju inte och kommenterar filmen igenom bara för att man är två? Hur som helst måste jag lägga mig i tid, för imorgon ska jag döma dressyr på Wallstanäs, och då måste jag vara på hugget!
DSC_9710DSC_9717

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*