Anea debut MsvB4

Årets tävlingsdebut känns lite blandad. Anea har inte varit i toppform på sista tiden så med tanke på det så är jag ändå ganska nöjd. Tyvärr blev hon ganska spänd och vid utgången var hon tittig vilket gjorde att hon bröt av till trav och jag missade ett byte helt vilket sänkte poängen rejält förstås. De andra bytena var korta men hon bytte i varje fall på hjälpen och det är godkänt just nu eftersom vi inte har tränat så mycket på detta. Till nästa tävling måste jag se till att ha henne mer lösgjord och avspänd så det är bara att träna på. Fick i alla fall trevligt omdöme, där det står att hon är pampig och med många förtjänster men idag för hög och spänd i formen, så som sagt: får jag henne mer lösgjord så tror jag att hon kan bli ganska bra även i den här klassen. Det kommer dock krävas en hel del jobb från min sida nu, för att besfästa formen och bytena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*