Inför helgen

Idag har det varit fullt upp (ovanligt) med bl.a. drop in, ridning av tre hästar samt förberedelser inför helgens kurs. Jag har också hunnit till soptippen med hästskor och trasiga täcken (som inte var värda att laga) samt inköp av foder, bl.a. mineralstenar som hästarna ska ha på betet. Det är en del att styra upp innan en semester. Har gjort ett schema också för hästarna. Alla ska inte vila helt, t.ex. Calle mår inte bra av att vila, så han ska ridas ut varannan dag. De går givetvis på bete, men en del hålls igång lite lätt med uteritter eller longering t.ex.

I helgen har jag en kurs lör-sön, så nu ikväll har jag även städat och bäddat och fixat lite hemma. Det är viktigt att det känns mysigt här om man ska på kurs, tycker jag. Har t.o.m. plockat blommor och ställt in på gästtoan. Den är för övrigt ett välkommet tillskott, som vi inte haft tidigare. Vi är inte helt klara med lister och sådant, men den går i varje fall att använda!
DSC_8263DSC_8270Detaljerna är viktiga – både när det gäller ridningen, men också i andra sammanhang!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*