Jag återkommer i höst

Här är det tyst numera. Ledsen för det. Jag har kurser, rider väldigt mycket just nu samt renoverar köket. Det finns inte tid, ork eller inspiration att blogga just nu. Jag tänkte att jag släpper det ett tag så återkommer jag sannolikt i höst igen.

Terminen startar 23 augusti. Hoppas ni har en fin sommar!

Gotland

Jag har semester i två veckor som jag brukar, men det blev en kortare tur till Gotland än normalt. Vi har påbörjat ett stort projekt med att renovera köket så jag började semestern med rätt tungt jobb… 😉 Några dagar är det dock nödvändigt med miljöombyte om man ska orka ta nya tag, och det har varit jätteskönt här. Jag har träffat lite vänner och bekanta, varit en vända i Visby och badat både i havet och i ett kalkbrott. Jag har vilat också, och skulle säkert behöva mer av den varan, men just i år känns det inte riktigt som om jag har ro till det av olika anledningar, så imorgon bär det av hemåt igen. Men det går ju faktiskt att ta tillvara sommaren hemma också! Hoppas att ni har en fin sommar, var ni än befinner er.

Andra plats i MsvB5

Igår tävlade jag och Dolle på Överby en gång till. Jag hade en del missar på fredagen och jag ville kunna inverka bättre under själva programmet. Jag lyckades med det målet, att rida mer strukturerat, vara mer närvarande på banan samt höja procenten. Vi slutade 2:a på 68% i MsvB5. Jag är jättenöjd med både ritten och resultatet. Nu blir det lite lugnt och semester för mig, sedan tränar vi vidare mot nästa mål!

Tävling på Överby

Igår var jag och Dolle på Överby och startade MsvB5. På framridningen var han superfin, jag hittade en riktigt bra form och spänst. Han är dock inte riktigt stark där än och jag började tyvärr tappa det mot slutet av framridningen och lyckades inte hålla den kvalitén på banan. Det är såklart ett långsiktigt mål, men då ska han orka gå i den formen längre bitar. Jag måste också komma igång med tävlandet igen, det känns rostigt!

Trots detta 65%, och precis utanför placering – det är alltid lite surt när man precis petas ut, men jag är ändå nöjd med resultatet. Nästa gång ska jag försöka hålla ihop det mer inne på banan!