Lugn tisdag

Den här tisdagen har varit väldigt lugn, eftersom jag inte har haft lektioner på kvällen. Ridningen klarade jag av på förmiddagen. Idag blev det Mackan, Iffi och Anea. Mackan var jättefin idag. Iffi var nog lite trött i kroppen, för hon var inte lika medgörlig idag jämfört med igår. Imorgon ska hon skritta ut, och så rider jag på torsdag igen. Det är en balansgång med träning / vila, och det blir ju klart tuffare pass för hästarna när jag rider mot när de går lektion. Dock rider jag inte så långa pass, men förmodligen kommer jag åt vissa muskler som de kanske sparar lite i vanliga fall… Men för att få en träningseffekt så måste man ju ändå tänja lite på gränserna. (Gäller oss med!)
Anea och jag tog oss en uteritt i solen, det gäller att passa på!

På eftermiddagen har jag haft besök av en kompis för sen lunch / fika, vilket var väldigt trevligt. Givetvis har vi varit ute och kramat lammen. Imorgon blir det spännande för då ska vi klippa fåren för första gången. Det kommer alltså en fårklippare – vi ska inte göra det själva. Bagggen Frank åkte tyvärr till slakt igår, för han hade börjat stångas. Usch vad trist det känns, men det är som det är…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*