Om kür

Haha, här är ett roligt inlägg från en annan blogg:

http://dressyrringen.se/blog/star-vi-i-hissen-eller/

Det är verkligen sant att man ibland blir besviken på kür-musiken! Tyvärr kan jag inte vara i Göteborg och följa tävlingarna där, men man kanske kan se lite på tv eller datorn. Küren är alltid roligast tycker jag, men ibland har ryttarna fullständigt misslyckats att sätta ihop lämplig musik till sin häst, eller så har de överarbetat musiken vilket gör att det inte alls ”flyter”. I Globen i vintras var ju Anky klart bäst, mycket proffsig kür – men hon är väl inte typen som lämnar något åt slumpen precis…

Synd att kür inte finns på lite lägre nivå, hade verkligen varit en rolig tävlingsform att få rida. Så man får väl ligga i lite så man kommer till GP… 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*