Iffi

 

Katarina hjälpte mig att fotografera Iffi igår. Några bilder är ganska fina men tyvärr lite suddiga. Jag ska försöka lägga ut en ny, ordentlig annons i helgen, med nya foton.

6 svar på ”Iffi

  1. Den har blivi kvar av ”gammal vana”, har tyckt att det var en bra hjälp på lektioner. I t.ex. fattningar har en del elever svårt att rida ihop henne och då har det hänt att hon slår sig fri och då tycker jag en martingal kan vara bra eftersom den inte verkar ”konstant”. Martingal är inte enbart för hoppryttare… 😉

  2. Snygg pålle! Kommer gärna och testfotar fler ggr, synd att de bästa bilderna hade sämst skärpa.

  3. Ja, det var tråkigt… Tyckte annars det var fina bilder. Vi kanske kan fota/filma lite mer (kanske Nogge?) om du är ”ledig” ett tag till. Ska se om jag lyckas få till en film under helgen… Är inte så teknisk av mig!!

  4. Lägg ut en annons med bilder så länge (film kommer)! Har själv aldrig redigerat film (behövs ngt redigeringsprogram antar jag) men ska definitivt införskaffa kamera, mkt bra i utbildningssyfte. Ledig nästa vecka också, sen oklart. Får börja ta skritturer nu med gamla farbrorn 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*