Träning idag

Idag har jag och Anea varit hos Nina och tränat. Vi har fokuserat på eftergift och bärighet och att hon inte får lägga sig på handen och bara skjuta ifrån med bakbenen. Bitvis var hon jättefin, ibland blev hon dock lite stark idag. I och för sig är det jag i dagsläget kallar ”stark” helt hanterbart om man jämför med en tid tillbaka… Men ribban ska upp hela tiden!

Det bästa idag var piruettjobbet, där jag hittade en ny känsla för böjningen i sidan. Anea vet ungefär vad som gäller nu så hon kastar sig ivrigt runt ibland, men nu kunde jag få bättre kontroll på bogarna i vändningen. Det är så roligt när man hittar små, nya detaljer i ridningen!

På vägen dit köpte jag dessutom ett nytt schabrak. Jag hade råkat packa fel schabrak och glömde byta mot rätt färg. Och det är faktiskt helt omöjligt att rida med turkost schabrak och ljusgula lindor, så det fick bli ett snabbt besök på Stockholm Ridsport på vägen till träningen! Jag är inte super-matchad av mig, men det finns verkligen gränser. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*