Tävlingsresultat

Jäklar vilken bra onsdag! Började med ett snabb-race i stallet med utsläpp och mockning samt två privatlektioner med fina hästar. Vid 11 åkte vi sedan iväg till tävling i Sigtuna, i stallet igen redan vid 14 och red då tre hästar i skytteltrafik på min lilla skogsrunda innan det blev mörkt. (Och alla tre var fina, pigga och glada!) Hemma vid 17.00. Hur är det ens möjligt?

Tävlingen då? Det var en LA3 och Marianne och Gloria vann på 67,57%! En väldigt prydlig och stadig ritt. (Marianne kom 2:a förra helgen i Södertälje också, även det en LA3). Grattis!
Jenny och Caramelle hade fint flyt i travprogrammet men en del missar i galoppen där C blev spänd och stannade upp en gång. Jenny löste det ändå på ett bra sätt och fick 60,57%, vilket var väldigt bra med tanke på missarna.
Även Amanda har varit med på hästen Mowitz (står på Wallstanäs) och de kom på en fjärde plats.
Väldigt glad att ha så duktiga elever! Tack för idag!

Nu: duscha, och sedan tacos.

DSC_4195 DSC_4198

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*