Sjuk..

Jajamensan, EN ledig dag så slog förkylningen till. Första halvan av dagen jobbade jag på men sedan slog det till på direkten med halsont och trötthet. Som tur är har jag en extra praktikant just nu så idag kommer jag kunna ta det lugnt. Anea får bli longerad istället för riden. Hade tänkt träna imorgon men hoppar över det. Jag tror ändå att det är bättre med en ordentlig förkylning som jag inbillar mig går över snabbt – än sådan där diffus sjukdom som hänger kvar (som i våras)… Nu ska jag försöka lyssna på kroppen för en gångs skull så hoppas jag det går över fort. Undrar dock vart mitt immunförsvar tagit vägen? Är oftare förkyld numera än för några år sedan. Tror jag? Eller tänker man mer på det när man är sin egen kanske?

Baggen ska i alla fall få heta Frank! Både en elev och en kompis föreslog det. Jag hade det i bakhuvudet men kunde inte komma ihåg vad det där tv-fåret heter – men det är ju givet att vårt svarta får ska heta Frank. Självklart!
DSC_3943                              
Jättefin höstdag och så måste jag stanna inne…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*