En vecka kvar…

Vi förbereder öppet hus och fest till nästa helg och jag undrar just vad jag har gett mig in på. Vi vet inte alls hur många som kommer på öppet hus och jag hoppas att det kommer gå att trycka in bilar lite här och var. Ser inte ut att bli så mycket regn den här veckan, så förhoppningsvis går det att köra i en hage t.ex.

Vi vill ändå be er som är bilburna att samåka i möjligaste mån! 

Ni som är här och tittar på uppvisningen och även deltar på kvällen får gärna vara lite beredda med att hjälpa till med att ta in bord i ridhuset. Öppet hus slutar 16.00 och middag blir det 18.00 för de som är inbjudna, så det är ca två timmar mellan där vi kan behöva lite hjälp!

Ska i alla fall bli roligt, men är en smula nervös eftersom jag inte har ordnat med något sådant här förut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*