Mads-träning

Har tränat för Mads idag, tog med mig Iffi den här gången. Mads red henne en stund också. Hon var stundtals väldigt fin, och stundtals ganska stökig… Det var i alla fall bra träning. Nu är det lite juluppehåll tyvärr. Känns som om jag precis hinner komma igång och få lite ny inspiration och sedan blir det nån slags paus, jag kommer aldrig igång på allvar. Kanske är det bara så den här tiden på året.

Kvällens lektioner hölls i -15 grader, hemma var det -19. Det var sista gruppen denna termin. Hästarna såg himla fina ut. Nogge är jättepigg för tillfället, kanske av kylan?

Bäst med att vara ridlärare: man får choklad i slutet av terminen. Har även fått ett gäng trisslotter, hoppas det är med vinst, det skulle lösa vissa problem just nu!!

Tack alla som tipsar om hästar! Fortsätt med det, har hittat två att provrida nu men jag gissar att jag måste prova ett gäng!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*