Min onsdag…

… var kall, trots att det i själva verket bara var några minus. Jag hatar när det blåser (skulle aldrig kunna bo i Skåne), och idag har det blåst isvindar så det känns som om det blåser rakt genom huvudet. Därav även lite huvudvärk. Tror att man spänner sig när det är sådant här väder. Jag får dessutom sämre sits på vintern tycker jag – man blir stel och ”kurar ihop” sig mer tycker jag, plus att man har så mycket på sig att man inte kan röra sig!

Men nog med gnäll – dagen har annars varit bra. Har ridit Iffi, Calle, Mackan och Anea. Alla kändes fina (trots min ”vinter-sits”). Iffi är förvånsvärt fin trots sin långa vila pga hovbölden. Tänk att hon är 18 år i år! Calle var på hugget på ett bra sätt, men hade önskat få igenom halvhalterna lite bättre. Mackan red jag väldigt kort, blev väldigt nöjd med bytena där han väntade och bytte i bra balans, så då slutade jag. Han kan bli lite för taggad annars. Anea var fin på kandar idag, börjar kunna samla henne mer igen även om det är en bit kvar!

Nu blir det en skön kväll vid brasan med tända ljus. Man får göra det bästa av sådana här kalla dagar! Sedan ska jag lägga mig tidigt för imorgon måste jag lasta Nogge redan kl sju för att åka till operation. Nu håller vi tummarna allihopa. Men jag är inte så orolig faktiskt, är helt säker på att han kommer bli bra, det finns inga andra alternativ.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*