Summering av 2013

En sammanfattning av året är obligatorisk. Mest för min egen skull kanske? Just nu känns det inte som om det har hänt så mycket i år, men det kanske är för att jag jämför med förra året... Kan nog säga att det här året har varit det bästa som egenföretagare hur som helst – det har känts stabilt, varit fullbokat, har fina hästar och det har även gått framåt på tävlingsfronten, både för mig och mina elever.
 Året började väldigt kallt (långt ifrån hur det är nu…), med en hel del härliga snöritter. Hade unghästarna Soya och Quickan här på utbildning under våren. Superfina hästar som jag saknar! Tyvärr skulle de säljas och jag har inte sådana pengar…

Årets inköp blev istället Creme Caramelle, då jag insåg att verksamheten krävde ett tillskott på hästfronten!

Vi köpte ett till gult djur, min älsklingskatt Molly. I år har vi inte blivit av med några hästar, utan två katter istället.. därav nytillskottet. (Nu ligger hon bredvid mig i sängen och är sjukt gullig, men det är jobbigt att skriva för jag får knappt plats med armen.)

Tävlingarna kan ni läsa om här. Roligast var att få starta Anea en klass högre, och att Calle hopphäst kunde knipa placeringar i både MsvC och MsvB!
 Årets katastrof var att ett av våra hus brann i maj! Om ni har missat det kan ni läsa här. I övrigt inga större olyckor det här året.. (Det är i och för sig en dag kvar.)

Bild: Jaha, så fort man försöker vara ledig så händer det nåt. Idag har vi haft en eldsvåda i ett av husen. Är inte ens förvånad. Allt under kontroll dock..
Jag hann även med tre bröllop och en begravning i år. (Djupt besviken över att det inte blev fyra bröllop, men men…) – alltså nu syftar jag till filmen, det var inte en pik om att jag själv vill gifta mig (eller?). Ni får tolka fritt!
Tre vänner gifte sig,och min mormor gick bort.
Kurser har jag haft massor, både under sommaren, men även terminerna. Sommaren var för övrigt fantastisk i år, och efterföljande höst också, med härlig ridning på stubben bl.a.Årets renovering var byte av panelen på personalbostaden. Blev superfint!

Domarutbildningen har rullat på i år, i sakta mak. Får se om man blir klar 2014? Ser i alla fall fram emot nästa år, det känns som om det här året har lagt en bra grund till en lika bra fortsättning. Och jag trivs verkligen med att bo här, är så tacksam över att ha den här möjligheten att jobba med mitt eget, hemma!

Tack också till bra inackorderingar,duktiga elever, bra träningshjälp, familj och vänner! Alla ni har varit delaktiga till att det har varit ett superbra år!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*