Pannband

Att ha blingade och snygga pannband är ju lite av ett ”måste” idag. Ibland är pannbanden faktiskt dyrare än ett nytt träns, och det känns inte helt ok tycker jag. Däremot, om man kan hitta ett schysst pannband så kan man piffa upp ett befintligt, och kanske ganska billigt träns så det ser helt annorlunda ut.

Har hittat den här sidan, där man kan designa egna pannband för en riktigt bra peng. Tänkte att Calle ville ha ett nytt på sitt kandar! Det finns både svängda och raka pannband.

P.S. of Sweden har snygga pannband som också är till rimliga priser. De är tillverkade i ekologiskt läder. Vet att de har en speciell design så man fäster pannbandet med en ”knapp” istället för att man ska trassla med att dra alla remmar genom öglan. Smart, men jag har inte provat själv.

Pannband 10 mm, Sprakling Grey Glas

Bara för att se tillbaka lite… Jag är ändå inte SÅ gammal, men sådana här grejer fanns ju absolut inte när man själv var liten. Kommer ni ihåg hur man själv lindade pannbanden med plastremsor? Så himla fult. Men det blir säkert inne snart igen, när vi har tröttnat på blinget.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*